Brug stemmekontrol til at godkende med MitID app

Med et bevægehandicap i arme og hænder, hvordan godkender jeg med MitID appen?

Hvis du har et bevægehandicap i arme og hænder, som gør, at du ikke kan bruge kodeviser, kodeoplæser eller chip, fordi man skal trykke på en knap – så kan du bruge MitID appen. Det er nemlig muligt at godkende med MitID ved kun at bruge din stemme. På den måde kan du sige, hvad der skal trykkes på uden selv at skulle gøre det med dine fingre. Dét kan være en hjælp, hvis man fx har begrænset mobilitet i ens hænder.

Video - Guide til at navigere MitID appen med stemmekontrol (1:02)

Video - Sådan bruger du MitID, når du bruger en computer og har MitID appen på din telefon - engangskode (1:41)

Video - Sådan bruger du MitID, når du bruger en tablet, men har MitID appen på din telefon - brug engangskode (1:58)

På en iPhone eller iPad kan du slå Stemmekontrol til under Indstillinger > Tilgængelighed

Se, hvordan du kommer i gang med stemmekontrol til iPhone eller iPad

På en Android telefon eller tablet skal du hente ‘Voice Access’ ned fra Google Play.

Se, hvordan du kommer i gang med stemmekontrol til Android telefon eller tablet