Få aktiveringskode til MitID app

For at aktivere en MitID app, skal du indtaste en aktiveringskode sammen med dit bruger-ID til MitID. Du kan du få aktiveringskoden på følgende måder:

Af sikkerhedsmæssige årsager går der går 1 time fra du logger ind på din MitID profil, og til du kan redigere dine oplysninger.

1. Log på MitID.dk og vent 1 time
  2. Log på MitID.dk igen efter 1 time
  3. Tryk på Se under Identifikationsmidler på profilsiden
  4. Tryk på Tilføj i boksen "Tilføj identifikationsmiddel"
  5. Vælg MitID app i listen
  6. Siden "Aktivér din MitID app" åbner.
  7. Find aktiveringskoden på siden. Du kan evt. skrive den ned. Du kan kun bruge aktiveringskoden til at aktivere én app.

Du er nu klar til at aktivere MitID app med aktiveringskoden

Sådan aktiverer du MitID app med aktiveringskoden

Hent MitID app til din mobil eller tablet

Log på med NemID og vælg MitID app (du opretter MitID samtidigt, hvis du ikke allerede har det). Så får du en aktiveringskode, som du skal indtaste i MitID appen.

1. Log på med NemID (start flowet)
  2. Tryk på Få MitID med NemID
  3. Log ind med NemID
  4. Tryk Fortsæt
  5. Får du her en fejl, og skal opdatere ID-oplysninger?
    1. Ja, Ring til MitID Support på tlf. 33980010
    2. Nej, fortsæt til trin 6
  6. Vælg MitID app, når du skal vælge hvordan du vil bruge MitID
  7. Du kan nu se dit bruger-ID samt en aktiveringskode, som du skal indtaste i din app. Skriv evt. aktiveringskoden ned. Den kan kun bruges én gang, så du behøver ikke at gemme den.

Hos Borgerservice kan du få udleveret en aktiveringskode til MitID app. Du skal identificere dig med gyldig legitimation for at Borgerservice kan udlevere aktiveringskoden. Husk at bestille tid i Borgerservice, inden du møder op.

Find din nærmeste Borgerservice og bestil tid

Medbring gyldig legitimation

Har du ikke fået MitID endnu?

Opret MitID og få aktiveringkode til MitID app

Er din MitID app spærret eller har du glemt din PIN-kode?

Sådan genaktiverer du MitID app med en midlertidig PIN-kode - og laver en ny PIN-kode