Opret ny adgangskode

Din adgangskode bliver spærret, hvis den bliver tastet forkert ind for mange gange.

Din adgangskode bliver spærret i en time, hvis du taster forkert tre gange. Hvis du taster forkert yderligere tre gange, bliver din adgangskode permanent spærret, og du skal oprette en ny. Du kan vælge den samme adgangskode, som du havde før, men vi anbefaler at skifte den.

Læs gode råd til en sikker adgangskode

For at oprette en ny adgangskode, skal du kontakte MitID Support eller besøge Borgerservice. De kan give dig en aktiveringskode, som du skal bruge.

Kontakt MitID Support

Find den nærmeste Borgerservice

Aktivér adgangskode

Din personlige adgangskode er en måde at bekræfte din identitet på. Derfor skal du aktivere din nye personlige adgangskode, præcis som du aktiverer et MitID identifikationsmiddel som fx MitID kodeviser.

Gå til aktivering af MitID identifikationsmidler