Få MitID app på ny telefon/tablet

Når du henter en ny MitID app ned på din telefon eller tablet, skal du aktivere den nye app. Det gælder både, hvis du har slettet MitID appen på din telefon og vil installere den igen, og hvis du får en ny telefon eller tablet, du vil installere MitID appen på. Der findes tre måder at aktivere din MitID app på.

Kopier din MitID app til en ny telefon/tablet

Har du en MitID app i forvejen, kan du kopiere denne app til en ny telefon eller tablet ved at scanne en QR-kode fra din eksisterende MitID app. Med denne funktion kan du nemt og hurtigt få aktiveret en ny MitID app, når du får ny telefon eller tablet.

Kopier din MitID app

Få ny MitID app med pas

Du kan aktivere MitID appen ved at scanne dit pas og dit ansigt direkte i appen. Det er et alternativ til dig, der fx ikke ønsker at gå i Borgerservice for at få aktiveret en ny MitID app.

Få MitID app med pas

Få ny MitID app med aktiveringskode

Du kan aktivere din MitID app ved at indtaste en aktiveringskode sammen med dit bruger-ID i den nye app. Du kan få en aktiveringskode ved at møde op i Borgerservice.

Få aktiveringskode til app