Aktivér MitID app med aktiveringskode

Når du har hentet MitID app til din telefon eller tablet, skal du aktivere appen med en aktiveringskode.

1. Hent (download) MitID app til din telefon eller tablet
  2. Mangler du en aktiveringskode? Se hvordan du får den
  3. Åbn MitID app
  4. Tryk på Aktivér app på den første side du ser i appen "Med MitID app kan du nemt og sikkert godkende digitalt"
  5. Indtast dit bruger-ID og aktiveringskoden
  6. Tryk på Næste
  7. Indtast midlertidig PIN-kode fra sms
  8. Indtast en personlig PIN-kode på 6 cifre og tryk Næste (Har du flere MitID apps kan du med fordel bruge forskellige PIN-koder til hver MitID app)
  9. Gentag den personlige PIN-kode og tryk på Næste
  10. Opsæt eventuelt biometri med ansigtsgenkendelse eller fingeraftryk
  11. Tryk på Indstil notifikationer
    1. Tryk på Tillad hvis du vil modtage notifikationer
    2. Tryk på Tillad ikke hvis du ikke ønsker at modtage notifikationer. På MitID.dk kan du altid ændre hvordan du vil modtage notifikationer fra MitID
      Læs mere om notifikationer i MitID app

MitID app er nu aktiveret, og du kan begynde at bruge MitID app.
Sådan bruger du MitID app

Mangler du en aktiveringskode?

Sådan får du en aktiveringskode - hvis du har MitID

Opret MitID og få aktiveringkode til MitID app