Aktivér MitID app med aktiveringskode

Når du har hentet MitID appen til din telefon eller tablet, kan du aktivere appen med en aktiveringskode, du får i Borgerservice.

1. Åbn din MitID app.
  2. Tryk på Kom i gang på skærmen 'Aktiver dit MitID'.
  3. Vælg Aktiveringskode fra Borgerservice og tryk på Næste.
  4. Indtast dit bruger-ID og aktiveringskoden og tryk på Næste.
  5. Indtast en midlertidig PIN-kode, du modtager på SMS.
  6. Indtast en personlig PIN-kode og tryk på Næste. Gentag og tryk på Næste.
  7. Vælg om du vil godkende med biometri (fingeraftryk eller ansigtsgenkendelse).
  8. Vælg om du vil acceptere notifikationer fra MitID appen.
  9. Din MitID app er nu aktiveret og klar til brug. Tryk OK.

Din MitID app er nu aktivere og du kan starte med at bruge den. Sådan bruger du MitID app

Har du ingen aktiveringskode?

Har du ikke en aktiveringskode, kan du hente en i borgerservice eller aktivere din MitID app ved enten at scanne dit pas i MitID appen, eller hvis du allerede har en MitID app, kan du kopiere denne app over på en ny telefon/tablet. Læs mere om de forskellige muligheder.