Siden er ikke tilgængelig på det valgte sprog
Siden er ikke tilgængelig på dit ønskede sprog. De tilgængelige sprog er nævnt nedenstående.
The page is not available in the selected language
Unfortunately, the page is not available in the selected language. The page is available in the languages listed below.

Kom i gang med MitID

Der er forskellige måder at få MitID på. Men fælles er, at du skal bekræfte, hvem du er – så ingen andre kan udgive sig for at være dig. Du skal også vælge, hvordan du vil bruge MitID, fx med MitID app eller MitID kodeviser.

Kopier din MitID app til en anden telefon/tablet

Har du en MitID app i forvejen og ønsker du at kopiere denne app til en anden telefon eller tablet, kan du gøre det ved at scanne en QR-kode fra din eksisterende MitID app. Med denne funktion kan du nemt og hurtigt få aktiveret en ny MitID app, hvis du fx får ny telefon eller tablet.

Kopier MitID app til anden telefon/tablet

Få MitID med pas

Du kan bruge dit pas og MitID appen til at få MitID. MitID appen kan aflæse en chip i dit pas og dermed bekræfte, hvem du er. Det kan være et alternativ til at gå i Borgerservice.

Få MitID med pas

Få MitID i Borgerservice

Du kan få MitID i Borgerservice, fx hvis du ikke har en telefon, du kan bruge.

Husk at bestille tid i Borgerservice og medbring gyldig legitimation

Find nærmeste Borgerservice og bestil tid

Hjælp andre med at få MitID

Selvom der er hjælp at hente til at få MitID, kan det for nogen være rart at få lidt ekstra støtte af en, man stoler på. Derfor er det godt at hjælpe hinanden – man skal blot være opmærksom på, hvad man må og hvad man ikke må, da MitID er strengt personligt. Hvis det er dig selv, der har brug for lidt ekstra hjælp, kan du med fordel vise dette til den, der skal hjælpe dig.

Hjælp andre med at få MitID - sådan gør du

Sådan bruger du MitID

MitID er først og fremmest en app til smartphone og tablet. Hvis du ikke kan bruge MitID app, kan du bruge et af alternativerne - kodeviser, kodeoplæser eller chip. Se, hvordan du bruger fx MitID app eller kodeviser.

Sådan bruger du MitID

Ekstra MitID

Det er en god idé at have MitID flere steder, så du altid har en reserve. Så kan du stadig godkende med MitID, selvom du fx mister din mobil med MitID appen på. 
 
Du kan fx både have MitID appen på din smartphone og tablet.  

Få MitID i reserve