Kom i gang med MitID

Der er forskellige måder at få MitID på. Men fælles er, at du skal bekræfte, hvem du er – så ingen andre kan udgive sig for at være dig. Du skal også vælge et bruger-ID og beslutte, hvordan du vil bruge MitID, fx med MitID app eller MitID kodeviser.

Få MitID med pas

Få MitID med pas

Du kan bruge dit pas og MitID appen til at få MitID. MitID appen kan aflæse en chip i dit pas og dermed bekræfte, hvem du er. Det kan være et alternativ til at gå i Borgerservice.

Få MitID med pas
Få MitID i Borgerservice

Få MitID i Borgerservice

Du kan få MitID i Borgerservice, fx hvis du ikke har en telefon, du kan bruge.

Husk at bestille tid i Borgerservice og medbring gyldig legitimation

Find nærmeste Borgerservice og bestil tid
Hjælp andre med at få MitID

Hjælp andre med at få MitID

Selvom der er hjælp at hente til at få MitID, kan det for nogen være rart at få lidt ekstra støtte af en, som man stoler på. Derfor er det godt at hjælpe hinanden – blot skal man være opmærksom på, hvad man må, og hvad man ikke må, da MitID er strengt personligt. Hvis det er dig selv, der har brug for lidt ekstra hjælp, kan du med fordel vise dette til den, der skal hjælpe dig.

Hjælp andre med at få MitID - sådan gør du
Sådan bruger du MitID

Sådan bruger du MitID

MitID er først og fremmest en app til smartphone og tablet. Hvis du ikke kan bruge MitID app, kan du bruge et af alternativerne - kodeviser, kodeoplæser eller chip. Se, hvordan du bruger fx MitID app eller kodeviser.

Sådan bruger du MitID
Ekstra MitID

Ekstra MitID

Det er en god idé at have MitID flere steder, så du altid har en reserve. Så kan du stadig godkende med MitID, selvom du fx mister din mobil med MitID appen på. 
 
Du kan fx både have MitID appen på din smartphone og tablet.  

Få MitID i reserve