Tilgængelighed

Manglende førlighed i armene

Hvis du har et bevægehandicap i arme og hænder, som gør at du ikke kan bruge kodeviser, kodeoplæser eller chippen, fordi man skal trykke på en knap – så kan du bruge MitID appen med stemmekontrol.

Blinde og svagsynede

MitID kan også bruges af blinde og svagsynede. Både MitID app og MitID kodeoplæser er udviklet til at understøtte blinde og svagsynede.

MitID app kan benyttes med skærmlæser, og midlertidige PIN-koder bliver sendt som SMS og kan læses op.

MitID kodeoplæser har en stor skærm og kan læse koder op. Der er også mulighed for at tilslutte hovedtelefoner.

Video på tegnsprog

Er du døv eller hørehæmmet, kan du se en tegnsprogstolkede video om, hvordan du får MitID.

Sådan må andre hjælpe dig med MitID

Hvis du ikke er i stand til at bruge MitID