Få ekstra MitID app

Når du får ny telefon eller tablet, kan du ikke kopiere MitID appen over fra din gamle telefon eller tablet. Du skal aktivere en ny MitID app på din nye telefon eller tablet.

Når du skal have en ekstra MitID app, skal du have en aktiveringskode til den ekstra app. Når du har aktiveringskoden, er du klar til at aktivere den ekstra app. Aktiveringskoden får du når du tilføjer en ekstra MitID app til din profil. Det kan du gøre på MitID.dk.

Få aktiveringskode med MitID

1. Log på MitID.dk
  2. På MitID Profil under ‘Identifikationsmidler’ vælg ‘Se’
  3. Under ‘Tilføj identifikationsmiddel’ vælg ‘Tilføj’ og følg vejledningen

Aktivér ny MitID app

1. Hent og åbn MitID app
  2. Indtast bruger-ID og aktiveringskode i MitID app
  3. Følg vejledningen i MitID app for at gennemføre aktiveringen.
    Se alle trin i vejledningen “Hent og aktivér MitID app”

Værd at vide om aktiveringskoden

• Aktiveringskoden er personlig
  • Aktiveringskoden kobler appen til dit MitID og dit mobilnummer
  • Aktiveringskoden kan kun bruges til at aktivere en MitID app én gang, og kan ikke aktivere flere MitID apps
  • Aktiveringskoden er tidsbegrænset og udløber efter:
    • Efter 3 forkerte forsøg på at indtaste aktiveringskoden spærres den permanent
    • Aktiveringskoden er gyldig i 48 timer efter udlevering hos RA ved registrering, hvorefter den aktiveringskoden spærres permanent
    • Aktiveringskoden til aktivering af en ny MitID app er gyldig i 4 timer efter den er sendt på SMS, vist under registrering med NemID eller vist i selvbetjeningen på MitID.dk, derefter spærres den permanent
    • En aktiveringskode til genaktivering af eksisterende adgangskode, MitID kodeviser og MitID kodeoplæser er gyldig i 30 minutter efter den er sendt på SMS, hvorefter den spærres permanent