Få MitID app

Med MitID appen kan du med et swipe godkende med MitID på din telefon eller tablet. Fx hvis du skal overføre penge i din netbank eller logge på borger.dk.

Du kan få MitID app på følgende måder

Når du har hentet (downloadet) MitID appen i Apple App Store eller Google Play og installeret den på din telefon eller tablet, skal du aktivere den. Du kan aktivere din MitID app på følgende måder:

• Aktivere ved at kopiere din eksisterende MitID app
    Du kan kopiere din MitID app til en anden telefon eller tablet ved at scanne en QR-kode fra din eksisterende MitID. Med denne funktion kan du nemt og hurtigt få aktiveret en ny MitID app, hvis du fx får ny telefon eller tablet.
    Kopier din MitID app

• Aktivere ved at scanne dit pas i din MitID app
    Du kan aktivere din MitID app ved at scanne dit pas i den nye app.
    Få MitID app med pas

• Aktivere din MitID app med en aktiveringskode
    Du kan aktivere din MitID app ved at indtaste en aktiveringskode, sammen med dit bruger-ID i den nye app. Du kan få en aktiveringskode i Borgerservice.
    Find din nærmeste Borgerservice og bestil tid
    Medbring gyldig legitimation