Sådan får du dit MitID identifikationsmiddel

Hent MitID app i Apple Store og Google Play eller bestil andre MitID identifikationsmidler her på MitID.dk.

Du kan hente MitID app fra Apple App Store eller Google Play.

MitID app på flere enheder

Du kan bruge MitID app på op til 3 enheder, fx din private mobiltelefon, din arbejdsmobiltelefon og din tablet. Du skal have en ny aktiveringskode til hver enhed - aktiveringskoden kan du få på borgerservice.

Som del af aktiveringen modtager du en midlertidig PIN-kode på SMS. SMS'en bliver sendt til det mobilnummer, som du har oplyst, at vi kan sende notifikationer til.

Hvis du allerede har installeret MitID app på tre enheder, og hvis du fx ønsker at spærre MitID app på din tablet, så du kan bruge MitID app på en anden enhed, kan du gøre det på MitID.dk.

Læs mere om spærring af MitID identifikationsmidler.

Andre identifikationsmidler

Du kan bestille en MitID kodeviser, en MitID kodeoplæser eller en MitID chip i webshoppen. Bemærk at det kan tage op til 14 dage, før du får leveret det valgte identifikationsmiddel.

Klik her for at komme til webshoppen.