Tjeneste- og diplomatpas

Sådan får du MitID

 • Få MitID på mitid.dk
  Du kan få MitID på mitid.dk, hvis du har NemID. Du skal desuden have adgang til SMS eller e-mail, hvor du vil modtage informationer, som du skal bruge undervejs.   
 • Få MitID med pas
  Du kan bruge dit pas og MitID appen til at få MitID. MitID appen kan aflæse en chip i dit pas og dermed bekræfte, hvem du er. Det kan være et alternativ til at gå i Borgerservice.
 • Få MitID i Borgerservice
  Du kan få MitID i Borgerservice. Husk at bestille tid i Borgerservice og medbring gyldig legitimation.


Opdatér ID-oplysninger i NemID

Nogle NemID-brugere skal opdatere deres ID-oplysninger i NemID, før de kan få MitID. Med MitID indføres nye, skærpede regler omkring digitale identiteter. Dette er med til at øge sikkerheden for, at man er den, man udgiver sig for at være, når man får udstedt et MitID.

Læs mere om at opdatere ID-oplysninger i NemID


Når du har opdateret dine ID-oplysninger er du klar til at få MitID i din bank. Hvis du har brug for hjælp til at få MitID, kan du møde op i borgerservice eller kontakte telefonsupporten i din bank.

Mød op i borgerservice

 1. Skal du have hjælp til få MitID i borgerservice, skal du:
  Medbringe dit danske pas, dit danske kørekort, eller to ud af følgende tre dokumenter:
  Personattest
  Dåbsattest
  Fødselsattest
 2. Svare på et antal spørgsmål om dig selv (hentet fra CPR-registreret) eller medbringe et vitterlighedsvidne, som kan bekræfte, at du er dig. Dit vidne skal selv have haft MitID mindst i 30 dage.

Læs mere om at få hjælp til MitID hos borgerservice