Siden er ikke tilgængelig på det valgte sprog
Siden er ikke tilgængelig på dit ønskede sprog. De tilgængelige sprog er nævnt nedenstående.
The page is not available in the selected language
Unfortunately, the page is not available in the selected language. The page is available in the languages listed below.

Snart vil der blive lukket ned for gammel version af MitID appen

Den 28. maj 2024 vil der blive lukket ned for en gammel version af MitID appen, som ikke indeholder alle de sikkerhedsmæssige forbedringer, der er blevet lanceret med de senere app versioner.

Langt de fleste MitID brugere anvender i forvejen den nyeste version af MitID appen med de seneste sikkerhedstiltag, fejlrettelser og funktionaliteter og vil derfor ikke blive påvirket af udfasningen.

Få MitID-brugere benytter dog i dag MitID på en så gammel telefon/tablet, at den ikke længere kan installere de nyeste softwareopdateringer til Android eller iOS. Det betyder, at de heller ikke kan opdatere til en nyere version af MitID appen. Manglende opdatering af ens telefon/tablet og MitID appen gør, at man er mere udsat over for hackerangreb og svindel. Derfor vil det fra den 28. maj ikke længere være muligt at bruge MitID appen på ældre telefoner/tablets.

For fortsat at kunne benytte MitID kan de berørte brugere bestille en gratis MitID kodeviser eller kodeoplæser på MitID.dk eller på Borgerservice. De kan også installere MitID appen på en nyere telefon/tablet. For iPhone kan man installere MitID appen på iPhone 6S og alle modeller opefter, hvilket svarer til styresystemet iOS 15 og frem. For Android fungerer MitID appen på Android 9 og frem.

De berørte brugerne blev alle orienteret direkte via Digital Post/fysisk brev tilbage i marts måned, ligesom der også dengang blev orienteret om det her på MitID.dk