MitID adgangskode

Det er vigtigt, at du vælger en god og sikker adgangskode.

Når du logger på eller godkender med MitID, vil du ofte blive bedt om din adgangskode.

Regler for din adgangskode

Når du vælger eller skifter din MitID adgangskode, kan du se styrken af din ønskede adgangskode - vi anbefaler, at du vælger en stærk adgangskode.

Læs gode råd til en sikker adgangskode.

Din MitID adgangskode skal overholde følgende regler:

• Den skal være på mindst 8 og maksimalt 64 tegn.
  • Den må ikke indeholde dit bruger-ID
  • Den må ikke indeholde ord som adgangskode eller password.
  • Den må ikke indeholde de mest almindelige tastatur-rækker, fx qwertyui, asdfghjk og abc12345.

Skift adgangskode

Hvis du vil skifte din adgangskode, kan du gøre det på din profil-side på MitID.dk.

Læs hvordan du skifter din adgangskode.

Spærret adgangskode

Hvis din adgangskode er spærret, skal du have en aktiveringskode, før du kan oprette en ny adgangskode.

Klik her hvis din adgangskode er spærret og du vil oprette en ny.