Få en ny MitID adgangskode

Du kan skifte din adgangskode, når du er logget på MitID.dk

Din adgangskode er en vigtig del af din sikkerhed, når du bruger MitID. Det er vigtigt, at du vælger en stærk adgangskode, som du kan huske.

Det er en god idé at skifte din MitID adgangskode med jævne mellemrum. Hvis din adgangskode er blevet spærret, anbefaler vi at skifte den så hurtigt som muligt.

Læs gode råd til en sikker adgangskode.

Skift adgangskode

Du kan skifte din adgangskode på din profil-side, når du er logget på MitID.dk. Husk at du kan logge på MitID.dk uden at bruge adgangskode, hvis du har MitID app.

Find feltet Adgangskode og klik på "REDIGÉR ADGANGSKODE".

Spærret adgangskode

Hvis du har tastet din adgangskode forkert for mange gange, er den spærret.

Klik her hvis din adgangskode er spærret og du vil oprette en ny.