Få en ny MitID adgangskode

Du kan skifte din adgangskode, når du er logget på MitID.dk

Din adgangskode er en vigtig del af din sikkerhed, når du bruger MitID. Det er vigtigt, at du vælger en stærk adgangskode, som du kan huske.

Det er en god idé at skifte din MitID adgangskode med jævne mellemrum. Hvis din adgangskode er blevet spærret, anbefaler vi at skifte den så hurtigt som muligt.

Læs gode råd til en sikker adgangskode.

Glemt adgangskode

Hvis du har glemt din adgangskode, skal du have oprettet en ny. Du kan selv oprette en ny adgangskode på MitID.dk, hvis du har MitID app og kan logge på.

Hvis du ikke kan logge på, skal du kontakte MitID support eller besøge Borgerservice.

Kontakt MitID support.

Find den nærmeste borgerservice.

Skift adgangskode

Du kan skifte din adgangskode på din profil-side, når du er logget på MitID.dk. Husk at du kan logge på MitID.dk uden at bruge adgangskode, hvis du har MitID app.

Find feltet Adgangskode og klik på "REDIGÉR ADGANGSKODE".

Spærret adgangskode

Hvis du har tastet din adgangskode forkert for mange gange, er den spærret.

Klik her hvis din adgangskode er spærret og du vil oprette en ny.