Hvordan får jeg mit bruger-ID?

Det er nemt at vælge og ændre dit bruger-ID.

Du vælger dit bruger-ID, når du får MitID. Du kan vælge at beholde dit eksisterende NemID bruger-ID, eller du kan finde på et helt nyt.

Hvis du ønsker at rette dit bruger-ID, kan du gøre det, når du er logget på MitID.dk.

Læs mere om bruger-ID og gode råd til dit nye bruger-ID her.

Få MitID på nettet

Hvis du har NemID, kan du få MitID og vælge dit bruger-ID på nettet:

• Via din net- eller mobil-bank.
  • Her på MitID.dk.

Som del af oprettelsen, skal du vælge dit bruger-ID.

Klik her for at komme i gang med MitID.

Få MitID på borgerservice

Du kan få hjælp til at oprette MitID hos borgerservice - som del af oprettelsen vil de spørge dig til dit nye bruger-ID.

Husk, at du i visse tilfælde skal bestille tid, og husk at medbringe gyldig legitimation med billede.

Klik her for at finde borgerservice.