Sådan logger du på og godkender med MitID kodeoplæser

MitID kodeoplæser giver dig tidsbegrænsede og unikke koder.

Når du benytter en hjemmeside, hvor du skal logge på eller godkende med MitID, indtaster du dit bruger-ID. Herefter bliver du bedt om at indtaste din adgangskode. Når du har indtastet korrekt bruger-ID og adgangskode, bliver du bedt om at indtaste en 6-cifret engangskode.

Tryk på knappen på din MitID kodeoplæser. Skærmen tænder og viser en 6-cifret kode, og MitID kodeoplæser læser den 6-cifrede kode højt for dig. Indtast koden fra MitID kodeoplæser på hjemmesiden og klik på knappen 'BEKRÆFT'.

Vær opmærksom, inden du bekræfter

Når du indtaster dine koder og bekræfter, udfører du den handling, som du er i gang med, fx overførsel af penge.

Hvis teksten ikke svarer til det, som du ønsker at gøre, skal du straks afbryde din handling.