Personer med særlige behov

MitID er også tilgængeligt for blinde og svagsynede.

Særlige behov

Hvis du vil have adgang til digitale selvbetjeningsløsninger i Danmark, skal du have et MitID.

MitID kan også bruges af blinde og svagsynede, og både MitID app og MitID kodeoplæser er udviklet til at understøtte brugere med nedsat syn.

MitID app kan benyttes med skærmlæser, og midlertidige PIN-koder bliver sendt som SMS og kan læses op.

Læs mere om MitID app.

MitID kodeoplæser har en stor skærm og kan læse koder op. Der er også mulighed for at tilslutte hovedtelefoner.

Læs mere om MitID kodeoplæser.

Andre særlige behov

Hvis du af andre årsager ikke kan betjene MitID, kan du bruge en værge.

Læs mere om MitID og værgemål.

Hvis du har NemID

Hvis du allerede har NemID, kan du få MitID allerede nu.

Start din rejse fra NemID til MitID.

Husk at du skal bruge et identifikationsmiddel, fx MitID app, for at kunne logge på eller godkende med MitID.

Hvis du ikke har NemID

Hvis du ikke har NemID, kan du besøge borgerservice.

Find borgerservice.