Tekniske krav

MitID er for alle, og der er kun få, enkle krav til din computer, mobiltelefon eller tablet.

Hvis du færdes på nettet - fx læser aviser på nettet, bruger netbank og handler på nettet - kan du også bruge MitID. Der er enkelte undtagelser, som du kan læse om på denne side.

For at bruge MitID på din computer, skal du have et styresystem, som understøtter brug af MitID. Det kan fx være:

• Windows 8 eller senere.
  • Mac OS.
  • Ubuntu Linux.

Du skal også have en internetbrowser, fx:

• Firefox.
  • Chrome.
  • Safari.
  • Edge.

Anvender du et styresystem eller en internetbrowser, som ikke understøtter brug af MitID, kan vi ikke garantere, at MitID fungerer.

Læs mere om, hvorfor det er vigtigt at opdatere software.

JavaScript skal være aktiveret i din browser for at kunne benytte MitID.

Det er ikke muligt at foretage bestilling eller logge på med MitID, hvis du har sat din browser op til at afvise cookies.

Du kan indstille alle browsere til enten at advare dig, bede om din accept af cookies, automatisk godkende cookies eller afvise cookies.

Læs MitID Cookie-politik.

Både iOS og Android understøtter brug af MitID.

Bemærk, at MitID app kun kan installeres på enheder, hvor sikkerheden kan garanteres - hvis du har ændret i sikkerhedsindstillinger (hvis du fx har jailbreaket eller rooted din mobiltelefon), eller hvis du benytter en beta-version af iOS eller Android, kan du ikke installere MitID app.