Siden er ikke tilgængelig på det valgte sprog
Siden er ikke tilgængelig på dit ønskede sprog. De tilgængelige sprog er nævnt nedenstående.
The page is not available in the selected language
Unfortunately, the page is not available in the selected language. The page is available in the languages listed below.

Få aktiveringskode til MitID app

Du kan aktivere eller genaktivere en MitID app ved at indtaste en aktiveringskode sammen med dit bruger-ID. Det gælder både den første, en ny eller en ekstra MitID app. Du får en aktiveringskode i Borgerservice.

Få aktiveringskode i Borgerservice

Du kan få udleveret en aktiveringskode til MitID app hos Borgerservice. Du skal identificere dig med gyldig legitimation, før Borgerservice kan udlevere aktiveringskoden til dig. Husk at bestille tid i Borgerservice, inden du møder op, og medbring gyldig legitimation.

Find din nærmeste Borgerservice og bestil tid
Medbring gyldig legitimation

Har du fået en aktiveringskode?

Gå til næste trin - Aktiver MitID app med aktiveringskode

Særligt for MitID Erhverv brugere, der skal bruge en aktiveringskode

Hvis din bruger er oprettet uden CPR-nummer, skal du aktivere din bruger ved hjælp af en aktiveringskode. Denne vil brugeradministratoren sende til dig.

Har du endnu ikke modtaget en aktiveringskode, eller har spørgsmål hertil, bedes du kontakte brugeradministratoren i din organisation.

Andre muligheder for at aktivere din MitID app

I stedet for at aktivere MitID app med en aktiveringskode, kan du aktivere eller genaktivere MitID app ved at scanne dit pas i appen.

Har du en MitID app i forvejen, kan du kopiere denne app til en ny telefon eller tablet ved at scanne en QR-kode fra din eksisterende MitID app. Med denne funktion kan du nemt og hurtigt få aktiveret en ny MitID app, når du får ny telefon eller tablet.