Glemt bruger-ID

Har du glemt dit bruger-ID, kan du få det oplyst ved at logge på med NemID. Kan du ikke logge på med NemID, kan du får dit bruger-ID udleveret i borgerservice eller kontakte support.

Log på med NemID

Har du glemt dit bruger-ID, kan du få det oplyst ved at logge på med NemID. Kan du ikke logge på med NemID, kan du får dit bruger-ID udleveret i borgerservice eller kontakte support.

1. Klik her og log på MitID med NemID

2. Dit bruger-ID står på den første side i en hvid boks

3. Luk den hvide boks

4. Luk den side der viser MitID app og alternativer (resten af flowet er til dem, der er i gang med at aktivere fx en kodeviser)

Andre muligheder

Kan du ikke logge på med NemID, kan du møde op i borgerservice eller kontakte support for at få udleveret dit bruger-ID.

Mød op i borgerservice

Hos borgerservice skal du identificere dig med gyldig legitimation for at få udleveret dit bruger-ID. Husk at bestille tid i borgerservice inden du møder op.

Find og bestil tid hos din nærmeste borgerservice

Se hvad der er gyldig legitimation

Kontakt MitID support

Hos MitID support skal du identificere dig ved at svare på en række spørgsmål for at få udleveret dit bruger-ID.

Kontakt MitID support