Glemt bruger-ID

Har du glemt dit bruger-ID, kan du få det oplyst ved at scanne dit pas i MitID appen, eller logge på med NemID. Kan du ikke scanne dit pas eller logge på med NemID, kan få udleveret dit bruger-ID i Borgerservice. Har du brug for hjælp, kan du kontakt MitID support. Vær opmærksom på, at MitID support ikke kan udlevere dit bruger-ID, hverken i telefonen eller skriftligt.

1. Klik her og log på MitID med NemID

2. Du får vist dit bruger-ID på skærmen.

Du kan få vist dit MitID bruger-ID i appen, hvis du starter ’Opret MitID’ fra menuen i MitID appen. Appen tjekker, om du har MitID i forvejen undervejs i forløbet. Når du allerede har et MitID vil du få vist det glemte bruger-ID i stedet for, at du skal oprette et MitID.

1. Tryk på tandhjulet i øverste venstre hjørne og menuen åbner
  2. Tryk på Opret MitID i menuen
    Tip: Hvis du ikke kan trykke på ’Opret MitID’, så er det fordi, din telefon ikke kan scanne dit pas. Du kan i stedet låne dig til en telefon, som kan scanne dit pas, så du kan få vist dit MitID bruger-ID
  3. Tryk på Kom i gang
  4. Tryk på Næste
  5. Accepter Vilkår og betingelser ved at sætte et flueben og trykke Næste
  6. Læs Privatlivspolitikken og tryk Næste
  7. Tryk på Næste
  8. Vælg, hvor dit pas er fra
  9. Bekræft din identitet ved at scanne dit pas og ansigt
    Tip: Se detaljeret guide om, hvordan du scanner dit pas og ansigt
  10. Tryk på Næste
    Tip: Selvom der står, at du skal til at vælge et bruger-ID, så vil appen på næste trin vise dig, hvad dit MitID bruger er
  11. Se dit MitID bruger-ID og afbryd forløbet ved at lukke din app

Hos Borgerservice skal du identificere dig med gyldig legitimation for at få udleveret dit bruger-ID. Husk at bestille tid i Borgerservice inden du møder op.

Find og bestil tid hos din nærmeste borgerservice

Se hvad der er gyldig legitimation

MitID support kan ikke oplyse dit bruger-ID. Men de kan hjælpe og guide dig gennem en af de andre måder, hvor du kan få adgang til at se dit bruger-ID.

Kontakt MitID support