Aktiveringskode

Aktiveringskoden bruger du forskelligt, alt afhængig af om du skal bruge den til din MitID app, MitID kodeviser, MitID kodeoplæser, MitID chip eller adgangskode.

MitID app

Brug en aktiveringskode til at aktivere eller genaktiver din MitID app. Du kan få en aktiveringskode til MitID appen i Borgerservice.

Få aktiveringskode til MitID app

MitID kodeviser og kodeoplæser

Har du tastet engangskoden fra skærmen forkert for mange gange, bliver din kodeviser eller kodeoplæser spærret, og du kan genaktivere den med en aktiveringskode. Du kan få en aktiveringskode til MitID kodeviseren og kodeoplæseren i Borgerservice, eller via scanning af pas i MitID appen.

Få aktiveringskode til MitID kodeviser
Få aktiveringskode til MitID kodeoplæser

MitID chip

Du kan aktiver din MitID chip med en aktiveringskode. Du kan få en aktiveringskode til MitID chippen i Borgerservice, eller via scanning af pas i MitID appen.

Få aktiveringskode til MitID chip

MitID adgangskode

Har du glemt din adgangskode, eller er din adgangskode blevet spærret, skal du oprette en ny adgangskode. Opret en ny adgangskode med en aktiveringskode fra MitID appen. Du kan få en aktiveringskode til MitID adgangskoden i Borgerservice, af MitID Support eller via scanning af pas i MitID appen.

Få aktiveringskode til ny MitID adgangskode