Bosat uden for Danmark

Er du bosat uden for Danmark, kan du få MitID, hvis du har brug for at få adgang til digitale selvbetjeningsløsninger i Danmark.

Få MitID med pas/internationalt ID-kort

Få MitID med pas/internationalt ID-kort

Du kan bruge dit pas/internationale ID-kort og MitID appen til at få MitID. MitID appen kan aflæse en chip i dit pas/ID-kort og dermed bekræfte, hvem du er. Det kan være et alternativ til at gå i Borgerservice for at få MitID. 

Få MitID med pas
Har du mistet MitID?

Har du mistet MitID?

Har du mistet MitID, fx fordi du har mistet din telefon med din MitID app på? Så er der forskellige muligheder for at få det igen. Men fælles er, at du igen skal bekræfte, hvem du er – så ingen andre kan udgive sig for at være dig og få MitID på dine vegne.  

Hvis du ikke kan få MitID ved at scanne dit pas/ID-kort i MitID appen, kan du få hjælp i Borgerservice i Danmark. 

Læs her, hvilken legitimation du skal medbringe – og at du også skal svare på en række spørgsmål om dig selv/medbringe et vidne.   

Find et borgerservicecenter og bestil tid

Læs mere om at få MitID med tjeneste- og diplomatpas

Sådan bruger du MitID

For at kunne bruge MitID skal du have enten MitID app, MitID kodeviser, MitID kodeoplæser eller MitID chip for at kunne logge på eller godkende med MitID. Med MitID app kan du komme i gang med det samme, mens du skal vente på at få leveret MitID kodeviser, -kodeoplæser og -chip.