Genaktivér

Hvis din MitID app, kodeviser, kodeoplæser eller adgangskode bliver spærret, kan du genaktivere den. Vælg hvad du gerne vil genaktivere og følg anvisningerne.

MitID app

Hvis din MitID app er spærret, kan du genaktivere den med en midlertidig PIN-kode.

Sådan genaktiverer du MitID app

Adgangskode

Hvis du har glemt din adgangskode, eller din adgangskode er blevet spærret, skal du have en ny adgangskode.

Sådan får du en ny adgangskode

MitID kodeviser eller kodeoplæser

Hvis din kodeviser eller kodeoplæser er blevet spærret, kan du genaktivere den med en aktiveringskode.

Sådan genaktiverer du kodeviser eller kodeoplæser