Genaktivér MitID app

Hvis din MitID app er spærret, skal du genaktivere den.

Du skal bruge en midlertidig PIN-kode for at genaktivere din MitID app. Din midlertidige PIN-kode bliver sendt med SMS.

For at få din PIN-kode, skal du kontakte MitID support, besøge borgerservice eller kontakte din bank, hvis din bank kan hjælpe med MitID.

Kontakt MitID support.

Find den nærmeste borgerservice.

Indtast PIN-kode

Når du har fået din midlertidige PIN-kode, skal du indtaste den i MitID app.

1. Åbn MitID app.
  2. Tryk på det lille tandhjul i øverste venstre hjørne for at komme til Indstillinger.
  3. Tryk på 'Glemt PIN-kode'.
  4. Indtast din midlertidige PIN-kode.
  5. Følg instruktionerne for at oprette en ny PIN-kode, som du fremover kan bruge til at logge på og godkende med MitID app.